Info

Wim is al meer dan 30 jaar postduivenmelker en sinds een paar jaar hebben we nu ook witte postduiven in ons bezit. De duiven zijn tam en kunnen met gemak vast gehouden worden. Ze kunnen overal in Noord-Holland los gelaten worden en ze vliegen weer terug naar hun eigen hok.

Trouwen

Bij een huwelijk is het mooi om na de ceremonie of kerkdienst een koppel witte duiven los te laten. Ook kunnen er meerdere duiven losgelaten worden. Misschien een leuk idee om bijvoorbeeld de bruidkinderen dit te laten doen. We hebben een speciale hartenmand van waaruit je de duiven los kunt laten. Ze kunnen natuurlijk ook vanuit de hand los gelaten worden.

Hartenmand

Jubileum

Ook als u een huwelijksjubileum te vieren heeft is het een mooi moment om duiven los te laten. Er kan bijvoorbeeld een gedicht worden voorgelezen waarna de duiven de lucht in gaan.

Rouwen

Het kan ook een mooi idee zijn om duiven los te laten tijdens een begravenis of herdenkingsdienst. De duiven vliegen dan de hemel tegemoet. We kunnen ook een groep donkere duiven leveren met 1 witte daartussen.

Ideeën

Heeft u zelf een goed idee voor het loslaten van duiven, vraag ons dan naar de mogelijkheden! info@mijnwitteduiven.nl of 0621483879

The watch uses a rolex replica 38mm diameter and fits most female wrists. It has a simple appearance and replica rolex is classic and beautiful. This watch is made of all-steel material, the bezel set omega replica with a circle of fine diamonds, equipped with a rolex replica uk white mother of pearl dial, delicate and soft.
Wim en Willemijn Apeldoorn

info@mijnwitteduiven.nl

0621483879

Omgeving Alkmaar